• Kasindolska 6, 71210 Sarajevo, BiH
  • +387 (0)33 849 971
  • info@namjestajdeco.com

Namještaj Deco

Dobrodošli na online web prezentaciju našeg salona!

Salon namještaja DECO u saradnji sa renomiranim poslovnim partnerima, nudi Vam širok asortiman pločastog i tapaciranog namještaja, vrhunskog kvaliteta, proizvedenog po međunarodnim standardima. Želimo da Vam ponudimo komade namještaja visoke kvalitete, dobro dizajnirane i funkcionalne proizvode za Vaš dom u različitim dimenzijama, raznim kombinacijama materijala i boja u skladu sa Vašim željama, po pristupačnim cijenama, s ciljem da svaki dio namještaja kupljenog kod nas, postane dio Vaše svakodnevnice za mnogo godina.

Želimo da Vam omogućimo da naš namještaj zadovolji potrebe i onih najzahtjevnijih kupaca, kao i to da naš namještaj postane inspiracija za Vas da kreirate vlastiti stil u svom domu. Nudimo Vam tradiciju kvalitetne izrade namještaja, a Vaše je samo da izaberete koji stil želite i da nam dopustite da postanemo dio Vaše svakodnevnice.

Awesome Image

Naša misija

Misija našeg salona namještaja je bazirana na akcentu da opravdamo povjerenje zajednice, našom tradicijom kvalitetne izrade namještaja, zajedno sa renomiranim poslovnih partnerima i sa timom našeg stručnog osoblja, kako bi Vama omogućili moderan i jedinstven dizaj u Vašoj svakodnevnici.

Awesome Image

Naša vizija

Vizija našeg salona je postati jedan od vodećih salona namještaja, koji će svojom bogatom ponudom uvijek biti korak ispred drugih, te biti u mogućnosti zadržati konkurentsku prednost u regiji i osvojiti nova tržišta i na taj način ostvariti zajedničke ciljeve naših zaposlenika, poslovnih partnera i naših zadovoljnih kupaca, koji su uvijek naš prioritet.

Zašto odabrati nas

Visok kvalitet

Visok kvalitet održavamo, jer se naš namještaj izrađuje uz pomoć vrhunske opreme i savremene tehnologije.

Besprijekoran dizajn

Besprijekoran dizajn je dio našeg namještaja, jer konstantno pratimo zbivanja u svijetu dizajna interijera.

Pristupačne cijene

Pristupačne cijene su Vam dostupne, jer namještaj nabavljamo direktno od proizvodjača, što umanjuje troškove.

Zanimljivosti

1118

Zadovoljnih kupaca

247

Raznih proizvoda

28

Poslovnih partnera

100

Zagarantovan kvalitet